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portada Vanilla (Medicinal and Aromatic Plants - Industrial Profiles) (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Año
2010
Idioma
Inglés
N° páginas
420
Encuadernación
Tapa Dura
ISBN
9781420083378
ISBN13
9781420083378
N° edición
1

Vanilla (Medicinal and Aromatic Plants - Industrial Profiles) (en Inglés)

Eric (Edt) Odoux (Autor) · Crc Press · Tapa Dura

Vanilla (Medicinal and Aromatic Plants - Industrial Profiles) (en Inglés) - eric (edt) odoux

Libro Físico

$ 277.50

$ 426.92

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  • Estado: Nuevo
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Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "Vanilla (Medicinal and Aromatic Plants - Industrial Profiles) (en Inglés)"

Vanilla is a legacy of Mexico and, like chocolate, it is a major global delicacy representing almost a half-billion Euros in profits each year. Written under the editorial guidance of renowned field authorities Drs. Eric Odoux and Michel Grisoni, Vanilla presents up-to-date reviews on the cultivation, curing, and uses of vanilla. It provides unique and comprehensive coverage of the biology of the vanilla vine, the properties of its aromatic beans, and production processes worldwide. Written by 45 International Experts with Vast Experience in their Respective Fields This globally relevant resource discusses biotechnology aimed at finding novel production methods of vanilla and horticultural studies for improving yields and increasing plant resistance. It analyzes entomological issues related to pollination, studies on the chemistry and biochemistry of the curing process, and the advanced analytical chemistry needed to identify adulterations such as vanillin-spiked pods and synthetic vanillin. It also explores the relationship between fruit development anatomy and flavor quality. Vanilla is a universally appreciated flavor that is consumed worldwide. This book will no doubt serve for many years to come as the definitive resource on the topic and the standard reference for those interested in this delicate crop, including producers, flavorists, researchers, and consumers.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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