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portada Rheology of Ice Cream (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Idioma
Inglés
N° páginas
68
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
22.9 x 15.2 x 0.4 cm
Peso
0.11 kg.
ISBN13
9786207460656
Categorías

Rheology of Ice Cream (en Inglés)

Ioana Stanciu (Autor) · LAP Lambert Academic Publishing · Tapa Blanda

Rheology of Ice Cream (en Inglés) - Stanciu, Ioana

Libro Nuevo

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  • Estado: Nuevo
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Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "Rheology of Ice Cream (en Inglés)"

The book titled "Rheology of Ice Cream" is organized into four chapters: ice cream manufacturing technology, rheology of ice cream, stability and rheological properties of ice creams produced with dairy by-products, and rheology of commercial and model ice creams. Chapter 2 comprises the following subchapters: rheological classification, fluid and semi-solid foods, Newtonian fluids, non-Newtonian fluids, time-independent flow of non-Newtonian fluids, time-dependent fluid flows, plastic fluid flow, viscoelasticity, viscoelastic characterization of materials, stress relaxation, creep measurement, and ice-cream mix rheology.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

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