Compartir
Practical Skills in Food Science, Nutrition and Dietetics (en Inglés)
William Reed (Autor)
·
Pearson Education Limited
· Tapa Blanda
Practical Skills in Food Science, Nutrition and Dietetics (en Inglés) - William Reed
Libros de textos
$ 99.87
$ 199.74
Ahorras: $ 99.87
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: España
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Lunes 22 de Julio y el
Jueves 01 de Agosto.
Lo recibirás en cualquier lugar de Ecuador entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Practical Skills in Food Science, Nutrition and Dietetics (en Inglés)"
If you are studying food science, nutrition and dietetics, or a related course, then this book will be an indispensable companion throughout your entire degree programme. This 'one-stop' text will guide you through the wide range of practical, analytical and data handling skills that you will need during your studies. It will also give you a solid grounding in wider transferable skills such as teamwork, using information technology, communicating information and study skills. Practical Skills in Food Science, Nutrition and Dietetics provides an easy-to-read guide to help you develop the skills you need to succeed. It explains the essential elements of practical techniques and procedures in a step-by-step manner to help you understand their application in the context of food science, nutrition and dietetics. This text's unique and comprehensive coverage includes: general advice on practical work; measuring techniques; statistical techniques; analysis and presentation of data; and study skills.
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.