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portada No Wheat, No Barley, No Rye: A Couple's Transition to Gluten-free Eating (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Idioma
Inglés
N° páginas
40
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
22.9 x 15.2 x 0.2 cm
Peso
0.07 kg.
ISBN13
9781981342907

No Wheat, No Barley, No Rye: A Couple's Transition to Gluten-free Eating (en Inglés)

Maria E. Campbell (Autor) · Createspace Independent Publishing Platform · Tapa Blanda

No Wheat, No Barley, No Rye: A Couple's Transition to Gluten-free Eating (en Inglés) - Campbell, Maria E.

Libro Nuevo

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  • Estado: Nuevo
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Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "No Wheat, No Barley, No Rye: A Couple's Transition to Gluten-free Eating (en Inglés)"

The terms gluten intolerance, gluten sensitivity and celiac disease had been unheard of to the husband and wife couple in this book until his diagnosis of celiac disease. While he addressed symptoms of the disease, his wife researched the illness and personalized a lifestyle for him to successfully transition to gluten-free eating.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

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