Envíos en un día, libros seleccionados  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Global Production and Consumption of Fast Food and Instant Concentrates (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Idioma
Inglés
N° páginas
272
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
25.4 x 17.8 x 1.6 cm
Peso
0.69 kg.
ISBN13
9781799881971

Global Production and Consumption of Fast Food and Instant Concentrates (en Inglés)

Inna Vladimirovna Simakova (Autor) · Victoria Nikolaevna Strizhevskaya (Autor) · Roman Lvovich Perkel (Autor) · Medical Information Science Reference · Tapa Dura

Global Production and Consumption of Fast Food and Instant Concentrates (en Inglés) - Simakova, Inna Vladimirovna ; Strizhevskaya, Victoria Nikolaevna ; Perkel, Roman Lvovich

Libro Nuevo

$ 383.35

$ 766.71

Ahorras: $ 383.35

50% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 96 unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Viernes 19 de Julio y el Martes 30 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Ecuador entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Global Production and Consumption of Fast Food and Instant Concentrates (en Inglés)"

Globalization and industrialization have caused serious changes to the food and services markets, which have led to an increase in the consumption of fast food in the daily diet. Annually, the number of fast-food restaurants increases and volumes of the industrial production of fast-food products grow. The systematic consumption of fast food has many risks, such as developing alimentary diseases and serious chronic illnesses. This increasing consumption is a critical problem as younger generations are primary consumers of fast food. Global Production and Consumption of Fast Food and Instant Concentrates compares healthy and fast foods, considers an ecological-hygienic assessment of the impact of fast food on the body in observations of people and in experiments in vivo, and discusses key questions of the interrelation of food and health. Covering topics such as nutrition and food culture, it is ideal for food industry professionals, scientists, medical professionals, researchers, academicians, practitioners, instructors, and students.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes