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portada Dietary Sugars and Health (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
N° páginas
420
Encuadernación
Tapa Dura
ISBN13
9781466593770
N° edición
1

Dietary Sugars and Health (en Inglés)

Michael I. Goran Luc Tappy Kim-Anne Le (Autor) · Crc Press · Tapa Dura

Dietary Sugars and Health (en Inglés) - Michael I. Goran Luc Tappy Kim-Anne Le

Libro Físico

$ 201.17

$ 397.37

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  • Estado: Nuevo
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Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "Dietary Sugars and Health (en Inglés)"

Sugar consumption is suspected to play an important role in the pathogenesis of diabetes, cardiovascular disorders, fatty liver disease, and some forms of cancers. Dietary sugars-fructose in particular-also have a potential role in obesity and metabolic diseases. Dietary Sugars and Health presents all aspects of dietary sugars as they relate to health and disease. It provides a review of the current science related to dietary sugars, ranging from historical and cultural perspectives to food science and production to basic research, animal trials, human pathophysiology, epidemiology, and public health policy implications. Each chapter features a concise, thorough summary of the current knowledge, including an overview of cutting-edge research, controversies, and future perspectives. The book provides a balanced approach through global and multidisciplinary contributions as well as input from various sectors, from academia to the food and beverage industry. The overall collection provides readers with a balanced and complete view of the science related to dietary sugars and health. This book is an invaluable reference for food scientists, nutrition scientists, clinical and translational researchers, obesity researchers, physiologists, public health scientists, and policy makers.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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