Envíos en un día, libros seleccionados  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Dairy Powders and Concentrated Products (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2009
Idioma
Inglés
N° páginas
416
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
24.3 x 18.3 x 2.6 cm
Peso
1.04 kg.
ISBN
140515764X
ISBN13
9781405157643
N° edición
1

Dairy Powders and Concentrated Products (en Inglés)

Tamime, Adnan Y. (Autor) · Wiley-Blackwell · Tapa Dura

Dairy Powders and Concentrated Products (en Inglés) - Tamime, Adnan Y.

Libro Físico

$ 301.30

$ 463.54

Ahorras: $ 162.24

35% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 100 unidades
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Jueves 11 de Julio y el Lunes 22 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Ecuador entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Dairy Powders and Concentrated Products (en Inglés)"

The economic importance of dairy powders and concentrated products to dairy-producing countries is very significant, and there is a large demand for them in countries where milk production is low or non-existent. In these markets, dairy products are made locally to meet the demand of consumers from recombined powders, anhydrous milk fat and concentrated dairy ingredients (evaporated and sweetened condensed milk). This volume is the latest book in the Technical Series of The Society of Dairy Technology (SDT). Numerous scientific data have been available in journals and books in recent years, and the primary aim of this text is to detail in one publication the manufacturing methods, scientific aspects, and properties of milk powders (full-fat, skimmed and high protein powders made from milk retentates), whey powders (WP) including WP concentrates, lactose, caseinates, sweetened condensed milk, evaporated milk and infant baby feed. The book also covers the international standards relating to these products for trading purposes, as well as the hazards, such as explosion and fire, that may occur during the manufacture of dairy powders. The authors, who are all specialists in these products, have been chosen from around the world. The book will be of interest to dairy scientists, students, researchers and dairy operatives around the world. For information regarding the SDT, please contact Maurice Walton, Executive Director, Society of Dairy Technology, P.O. Box 12, Appleby in Westmorland, CA16 6YJ, UK. email: execdirector@sdt.org Also available from Wiley-BlackwellMilk Processing and Quality ManagementEdited by A.Y. TamimeISBN 978 1 4051 4530 5 Cleaning-in-PlaceEdited by A.Y. TamimeISBN 978 1 4051 5503 8 Advanced Dairy Science and TechnologyEdited by T. Britz and R. RobinsonISBN 978 1 4051 3618 1 International Journal of Dairy TechnologyPublished quarterlyPrint ISSN: 1364 727XOnline ISSN: 1471 0307

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes