Compartir
Cooking & Baking Terms, Measurements & Abbreviations (en Inglés)
Nancy L. Benton
(Autor)
·
Createspace Independent Publishing Platform
· Tapa Blanda
Cooking & Baking Terms, Measurements & Abbreviations (en Inglés) - Benton, Nancy L.
$ 14.34
$ 28.68
Ahorras: $ 14.34
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Estados Unidos
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Lunes 22 de Julio y el
Miércoles 31 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Ecuador entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Cooking & Baking Terms, Measurements & Abbreviations (en Inglés)"
Cooking & Baking Terms, Measurements & Abbreviations is one of the most important cooking compendiums you will need in your kitchen. It teaches and provides quick access to just about every cooking measurement abbreviation, cup measurements, food measurement abbreviations, recipe measurement abbreviations, metric measurement abbreviations, cooking measurement conversion chart, and measurement equivalents. It provides information as to all conversions, cooking ware sizes and their conversions, definitions of the most common cooking and baking terms and much more. It is designed for easy access with a large Table of Contents that will click you right to the information you need. Don't be without this handy little desktop compendium and make sure you get it right the first time. The author, Nancy L. Benton has been cooking for over 60-years and she knows her stuff so cook with Nancy and cook with the best.
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.