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portada Complete Guide to Home Canning: Canning Principles, Basic Ingredients, Syrups, Fruit, Tomatoes, Vegetables, Meat and Seafood, Pickles and Relishes, Ja (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Idioma
Inglés
N° páginas
198
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
27.9 x 21.6 x 1.1 cm
Peso
0.47 kg.
ISBN13
9781627301404

Complete Guide to Home Canning: Canning Principles, Basic Ingredients, Syrups, Fruit, Tomatoes, Vegetables, Meat and Seafood, Pickles and Relishes, Ja (en Inglés)

Natl Institute of Food & Agriculture (Autor) · Stonewell Press · Tapa Blanda

Complete Guide to Home Canning: Canning Principles, Basic Ingredients, Syrups, Fruit, Tomatoes, Vegetables, Meat and Seafood, Pickles and Relishes, Ja (en Inglés) - U S Dept of Agriculture ; Natl Institute of Food & Agriculture

Libro Físico

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  • Estado: Nuevo
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Reseña del libro "Complete Guide to Home Canning: Canning Principles, Basic Ingredients, Syrups, Fruit, Tomatoes, Vegetables, Meat and Seafood, Pickles and Relishes, Ja (en Inglés)"

Latest version. Complete and unabridged. Full-sized.The USDA Complete Guide to Home Canning contains everything you need to know to safely and efficiently can foods at home. Included in this guide: - Necessary canning equipment - Basic canning ingredients and procedures - Guidelines on how much to can - How to get the highest quality from your canning This guide also gives detailed directions on canning specific foods: - Sugar syrups - Fruits and fruit products - Tomatoes and tomato products - Vegetables - Red meats, poultry, and seafoods - Pickles and relishes - Jams and Jellies The USDA Complete Guide to Home Canning contains scientifically sound and up-to-date information on each aspect of canning. It is an invaluable resource for beginners and experienced canners alike.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

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