Envíos en un día, libros seleccionados  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada BrØdbagskogebogen Til Nybegynder (en Danés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Danés
N° páginas
304
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
22.9 x 15.2 x 1.6 cm
Peso
0.41 kg.
ISBN13
9781805425816

BrØdbagskogebogen Til Nybegynder (en Danés)

Bente Sjöberg (Autor) · Bente Sjoberg · Tapa Blanda

BrØdbagskogebogen Til Nybegynder (en Danés) - Bente Sjöberg

Libro Nuevo

$ 44.08

$ 88.16

Ahorras: $ 44.08

50% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 81 unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Lunes 22 de Julio y el Miércoles 31 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Ecuador entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "BrØdbagskogebogen Til Nybegynder (en Danés)"

Hvad er br d?Br d er en virkelig enkel mad, der er blevet spist gennem historien. Fra de gamle egyptere, der opdagede det, til britiske b nder, der kollektivt bragte deres dej til det lokale bageri, og endda forårsagede en national revolution i Frankrig. Br d er en vigtig, men alligevel l kker mad, som er elsket.Hvordan laver du br d?Br dopskrifter kan laves med et minimum af ingredienser: typisk g r; hvedemel eller ikke-hvedemel (eller glutenfri erstatninger); vand eller andre v sker; og eventuelt salt. Til denne korte liste kan opskrifter omfatte en r kke interessante ingredienser tilf jet til strukturen af dejen, såsom g, m lk, sm r, smagsstoffer og ikke-hvedekorn. Andre kan tilf jes, efter at dejens struktur er blevet dannet, såsom fr , n dder eller t rret frugt, for at skabe tusindvis af unikke varianter. Disse ingredienser er udtrykt som et procentforhold til mel, ved Baker's Percentage Method eller blot efter v gt og/eller volumen.Hvor kom br det fra?Legenden siger, at i det gamle Egypten blev våd hvede efterladt på en varm sten, sandsynligvis ved et uheld. Et par timer senere vendte bonden tilbage for at konstatere, at blandingen var h vet. gypterne eksperimenterede med at bage og tils tte salt for at få dem til at snuble over de f rste br dopskrifter. De tidligste tegn på br d dateres til omkring 9500 f.Kr.Det er kendt, at hvede og andre korn blev dyrket omkring denne tid. Mennesker var sikre på at lave mad med ild på dette tidspunkt, derfor ville vi forvente, at der blev produceret en slags br d eller rundstykker, men det er ikke 100% bevist.Kommercielle bagerier blev opdaget i Gr kenland, der dateres tilbage til 1700 f.Kr. Der er en interessant artikel på The Spruce Eats, hvis du er interesseret i at finde ud af mere om br dhistorie

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Danés .
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes