Compartir
Nutritional and Health Aspects of Food in South Asian Countries (Nutritional and Health Aspects of Traditional and Ethnic Foods) (en Inglés)
$ 165.03
$ 253.89
Ahorras: $ 88.86
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Reino Unido
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Martes 16 de Julio y el
Viernes 26 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Ecuador entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Nutritional and Health Aspects of Food in South Asian Countries (Nutritional and Health Aspects of Traditional and Ethnic Foods) (en Inglés)"
Nutritional and Health Aspects of Food in South Asian Countries provides an analysis of traditional and ethnic foods from the South Asia Region, including India, Sri Lanka, Pakistan, Nepal, Bangladesh and Iran. The book addresses the history of use, origin, composition, preparation, ingredient composition, nutritional aspects, and the effects on the health of various foods and food products in each of these countries from the perspective of their Traditional and Ethnic Foods. In addition, the book presents local and international regulations and provides suggestions on how to harmonize regulations and traditional practices to promote safety and global availability of these foods.
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.